Barion Pixel Clooney-ék költöztek: ezt az országot választották a Comói-tó után – Coloré

Clooney-ék költöztek: ezt az országot választották a Comói-tó után

2024. 07. 10.

A 25 szobás olaszországi kastély már nem elég komfortos Clooney-ék számára, így az csupán nyaralóként funkcionál majd.

George Clooney 22 éve birtokolja pazar ingatlanját a Comói-tó partján, a luxus Villa Oleandra a maga 25 szobájával, teniszpályájával és festői kilátásával már nem elégíti ki Amal, George és a gyerekek igényeit.

Az új rezidencia pedig Dél-Franciaország lett, 2021 tavaszán ugyanis csendben szert tettek egy kastélyra Brignoles közelében, a Var régióban Clooney-ék. 425 hektáros terület, mesés olajfaligettel, szőlővel, teniszpályával és boules-pályával. A tervek szerint egy francia forrás alapján a család, köztük a hétéves ikrek, Alexander és Ella már csak augusztusban tölti majd az időt a Comói-tónál, amikor Franciaországban elviselhetetlen a hőség.

Clooney-ék
Forrás: Emma McIntyre/Getty Images

Az új otthon, 6,7 millió font értéket képvisel. A 18. századi kastély Marseille és Cannes közötti vidéken, a „Zöld Provence” régióban található. Egy helyi forrás azt mondta:

Como túl kicsi Alexander és Ella számára, mivel nincs elég hely a megfelelő hobbik, például a lovaglás megélésére. Eközben Franciaországban bármit megtehetnek, amit akarnak.

George Clooney imádja a régiót, jóban van a polgármesterrel, Didier Bremonddal és tesz is az ott élőkért. Például 20 000 eurót adományozott a szomszédos Le Val falunak, amikor azt 2021 októberében árvíz sújtotta. Tavaly pedig finanszírozott egy iskolaprogramot, amely a mellette lévő földterületen termesztett gyümölcsöt és zöldséget adományozott a helyi iskolások számára.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Ray Tamarra/GC Images
0 /eletmod/sztarok/clooney-ek-koltoztek-uj-haz/