Barion Pixel 20 év után ismét együtt dolgoznak: Ben Affleck elárulta, hogy Jennifer Lopez játszik majd a következő filmjében – Coloré

20 év után ismét együtt dolgoznak: Ben Affleck elárulta, hogy Jennifer Lopez játszik majd a következő filmjében

2023. 03. 23.

Ben Affleck és Matt Damon bejelentették, hogy közös filmjüket, az Air-t követően új produkciós cégük életrajzi filmet készít Anthony Roblesről, az egy lábbal született bajnok birkózóról.

Ben Afflecket a CBS Newsnak adott interjújában kérdezték azokról a pletykákról, miszerint a felesége, Jennifer Lopez feltűnik majd a következő filmjében, melyet Matt Damonnal készítenek az Artists Equity produkciós cégükkel. A sztár viccesen megpróbálta más irányba terelni a beszélgetést, mondván, hogy meg tudja adni annak a színésznek nevét, aki Roblest játssza majd. De persze evidens, hogy az nem lehet Lopez.

Ben Affleck és Jlo
Forrás: Northfoto

Mindig kiváló szakembereket alkalmazzuk. És ebben az esetben azt mondhatom, hogy minden egyes szereplő, akit eddig beválogattunk, szerintem az abszolút legjobb választás.

A riporter azonban nem hagyta annyiban, így végül Affleck elismerte, hogy Jennifer benne lesz a filmben, és nevetve azt mondta, nem kéne szívességből dolgoznia neki, de így lesz. Aztán kitért arra, mennyire jó érzés, hogy egy kicsit szakmai oldalról is összefésülhetik az életüket.

Boldogságának azonban más oka is van, hiszen Matt Damonnal is együtt dolgozhatnak, aki nem mellesleg gyermekkora óta a legjobb barátja. A két színész még szülővárosukban, Massachusettsben ismerkedett meg. Közös projektjeik voltak a Good Will Hunting és a Dogma, és ennyi idő elteltével már a saját produkciós cégük adta háttérrel gyarapíthatják a filmjeik számát.

Good Will Hunting
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2002-ben ismerkedtek meg, közös romkomjuk, a Gigli forgatásán. A szerelem gyorsan jött, akárcsak az eljegyzés, ám 2004-ben mégis külön mentek. Mint JLo Netflixes dokumentumfilmjéből kiderült, ebben oroszlánrésze volt a médiának és az emberek áskálódásának. Ám 17 évvel később ismét egymásra találtak, tavaly pedig össze is házasodtak.

'gigli' By Martin Brest, Usa, 2003.
Forrás: Northfoto
Forrás: Variety
Borítókép forrása: Northfoto