Barion Pixel Eljött a piszok fiatal politikusok ideje: Alföldi Róbert 25 éves unokaöccse polgármester lett! – Mutatjuk a helyes politikust! – Coloré

Eljött a piszok fiatal politikusok ideje: Alföldi Róbert 25 éves unokaöccse polgármester lett! – Mutatjuk a helyes politikust!

2024. 06. 11.

Alföldi Róbert unokaöccse lett Hajós polgármestere.

Alföldi Albert, Alföldi Róbert unokaöccse lett a 2700 lakost számláló Hajós település polgármestere. A mindössze huszonöt éves Albert rendkívül fiatalon került a polgármesteri székbe, ám fiatalsága közel sem jelenti azt, hogy ne lenne rátermett a feladatra!

Fiatal politikus a gáton

Alföldi Róbert unokaöccse – ahogy Facebook oldalából kiderül – nem ígérgetett a kampány során, ám győzelme után a következőt írta:

Kampányom alatt nagyon ügyeltem arra, hogy ne ígérjek, viszont itt az idő. ÍGÉREM, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy Hajós fejlődjön és büszkék legyünk arra, ahol élünk.

Alföldi Róbert unokaöccse 25 évesen lett polgármester / Kép forrása: Facebook / Alföldi Albert  Polgármesterjelölt
Alföldi Róbert unokaöccse 25 évesen lett polgármester / Kép forrása: Facebook / Alföldi Albert Polgármesterjelölt

A fiatalember szíve láthatóan Hajós településért és az ott élő emberekért dobog. Céljai között szerepel a helyi Pincefalu rendbetétele, az idősek gondozásának fejlesztése, valamint a környezetvédelem, amit az egyik legfontosabb programpontjai között tart számon.

Forrás: HVG.

Nyitókép forrása: RTL