Barion Pixel „Azt mondta, nem akarok az árnyékodban élni” Magánéleti kudarcáról vallott Alföldi Róbert – Coloré

„Azt mondta, nem akarok az árnyékodban élni” Magánéleti kudarcáról vallott Alföldi Róbert

2024. 05. 29.

Alföldi Róbert igazi „ami a szívén, az a száján” típusú ember és alkotó volt egész pályája során, gondoljunk csak színházi, filmes munkáira, nem beszélve a közéleti megnyilvánulásairól. A magánéletéről azonban igen keveset tudni, azonban a Coloré a korábban a hónap könyvének választott; Alföldi: Rajtam nem múlt című könyvében kiszúrt egy részt, ahol egy megdöbbentő magánéleti titkot árult el a színész-rendező.

Alfoldirobert Image 10167622 16 9
Kép: RTL Klub

Alföldi Róbert, a szerelmes

A Csáki Judittal készült interjúkötet egyik fejezetében kitérnek röviden az 56 éves híresség szerelmi életére. Alföldi őszintén vall a legutóbbi kapcsolatáról, aki a leírás alapján civil volt. Úgy emlékezett rá vissza, mint aki a munkájával járó szeszélyes időbeosztást és az ismertséggel járó nehézségeket hosszú ideig jól kezelte , ám végül a szerelem mégse élte túl a nehézségeket.

Alföldi egy gondolatot fűzött hozzá a vallomásban; a főpróbahetein teljességgel a munkájára koncentrál a művész és ilyenkor bizony a figyelme száz százalékosan a készülő előadására koncentrálódik.

https://colore.hu/szelavi/kultura/alfoldi-robert-rajtam-nem-mult-konyv/

Be kell vallanom, hogy nagyon bántóan és tisztességtelenül viselkedtem vele – vélekedett a kötetben a direktor a múltbéli eseményről, aki hozzátette, volt kedvese két év után egy „nagyon egyszerű” mondattal hagyta el;

Azt mondta, nem akarok az árnyékodban élni – fűzte hozzá az interjúkötetben Alföldi.

Alfoldi 142409
Forrás: Open Books

0 /eletmod/sztarok/alfoldi-robert-szerelem-rendezo/