Barion Pixel Sose késő! 75 évesen menyasszony lett Meryl Streep! Ragyog a háromszoros Oscar-díjas színésznő, mutatjuk ki a szerencsés férj! – Coloré

Sose késő! 75 évesen menyasszony lett Meryl Streep! Ragyog a háromszoros Oscar-díjas színésznő, mutatjuk ki a szerencsés férj!

2024. 06. 18.

Meryl Streep hetvenöt évesen újra menyasszonyi ruhát húzott, amiben korát meghazudtolóan néz ki.

Meryl Streep bár nemrégiben elvált férjétől, ez semmiben nem befolyásolja az életét, hiszen ugyanúgy dolgozik, szinte megállás nélkül. A Gyilkos a házban című sorozat az egyik legújabb projektje, amiben Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez oldalán játszik. A negyedik évad munkálatai alatt húzott menyasszonyi ruhát, hiszen a jelek szerint férjhez megy, és a sorozat rajongóinak biztosan van tippje, hogy kihez!

Meryl Streep Is Seen Filming Only Murders In The Building News Photo 1717079486
Meryl Streep /Instagram

Meryl Streep – Szerelem a házban?

A negyvenöt év után elvált színésznő a pletykák szerint házon belül találta meg a szerelmet, ugyanis úgy tudni, hogy közel került a sorozatban rendezőt alakító Martin Shorthoz.

A színésznőt és kollégáját akkor mutatták be egymásnak, amikor tavaly a Gyilkos a házban című sorozat harmadik évadát forgatták. Martin Short főszerepet játszik a szériában, míg kolléganőjének ez volt az első alkalom, hogy szerepet kapott benne. Figuráik szerint is románc alakul ki közöttük, így a világ közel legromantikusabb dolga volna, ha a való életben is egymásra találnának!

Források szerint a két művész sok időt tölt együtt, és nagyon élvezik egymás társaságát, ám mivel mindketten bizalmasan kezelik a magánéletüket, nem akarnak nyilatkozni arról, hogy pontosan mi van közöttük.

Meryl Streep a pletykák szerint nemcsak munkakapcsolatban van Martin Shorttal / Kép forrása: Jay L. Clendenin / Getty Images
Meryl Streep a pletykák szerint nemcsak munkakapcsolatban van Martin Shorttal / Kép forrása: Jay L. Clendenin / Getty Images

Meryl Streep 1978-ban ment hozzá a férjéhez, Don Gummerhez, akivel negyvenöt év után adták be a válókeresetet. Martin Short 2010-ben veszítette el a feleségét, Nancy Domant, aki petefészekrák miatt halt meg. A harminc év házasság nem múlt el nyom nélkül, ugyanis a színész a maga módján a mai napig beszélget egykori feleségével.

Bár Martin Short képviselője azt mondta, hogy a két színész között csupán barátság alakult ki, a Gyilkos a házban sorozat rajongói nem adják fel a reményt, hogy két kedvencük a való életben is egymásra talált.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/75-eves-menyasszony-meryl-streep/