Barion Pixel Az örök szinglik! 3 csillagjegy, akik sokszor egy életre maradnak egyedül – Coloré

Az örök szinglik! 3 csillagjegy, akik sokszor egy életre maradnak egyedül

2024. 06. 10.

Szingliségre kárhoztatva? Vajon mely csillagjegyeknek nem fogják sosem bekötni a fejét jó eséllyel?

Ha egyedülállóak vagyunk, többnyire kétféleképpen vélekedünk: vagy elégedett vagyunk a kapcsolati státusszal, vagy úgy érezzük, hogy együtt kellene lenni valakivel a boldogsághoz. Az asztrológia, pontosabban a csillagjegyünk befolyásolhatja azt, ahogyan érzünk a szerelemről és a párkapcsolatokról az életben.

Egyes csillagjegyek szívesebben maradnak szinglik, mert szeretik a szabadságukat, függetlenségüket, míg más csillagjegyek teljesebbnek érzik magukat, ha kapcsolatban vannak valakivel. Most jöjjön a dobogó, vagyis, hogy mely csillagjegyek a legkomfortosabbak egyedülállóként is.

Skorpió

A Skorpiók szeretnek olyannal lenni, akiben meglátják önmagukat is, és ha ez nem így van, akkor akár inkább szinglik maradnak. Ez a csillagjegy szeret belemerülni saját elméjébe és imádja megpróbálni megfejteni a másikat. A Skorpió ki akarja deríteni, mit tud nyújtani a kapcsolatában, hogy a legjobb partnere lehessen szerelmének. Viszont ha a Skorpió úgy érzi, hogy megsértették az identitását, netán hamisságot sejt a kapcsolatában, akkor inkább a szingliségre szavaz.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Szűz

Ez a csillagjegy élvezi az egyedüllétet, az én-időt, simán jól szórakozik önmagában és nem csinál ügyet abból, ha bárhol egyedül kell megjelennie. Munkamániásak, precízek, szervezettek, ugyanakkor nem mindig jut idejük magánéletüket is megszervezni és csak a karrierre fókuszálnak. Olykor besokall az emberekből, betartatja a határait, így igazán nehéz ügy randira vinni egy Szűz jegyűt.

Halak

A reménytelenül romantikus Halak csillagjegyűek szeretnek kapcsolatban lenni, ám önvédelemből sokan boldogabbak, ha egyedülállók maradnak. Nem kockáztatnak, hogy sérüljenek. A Halak nagyon érzelmes lények, kreatív és fantáziadús egyének, akik ha úgy adódik, elvannak a saját kis világukban, otthon a négy fal között. Nem szeretnek bulizni, kerülik a grandiózus összejöveteleket, így kisebb eséllyel is ismerkednek.

Borítókép forrása: Unsplash