Barion Pixel A nagy semmi, új élet vagy egy másik forma? Mi van a halál után, avagy mi volt az élet előtt? – Itt a szakértő válasza! – Coloré

A nagy semmi, új élet vagy egy másik forma? Mi van a halál után, avagy mi volt az élet előtt? – Itt a szakértő válasza!

2024. 06. 02.

Vajon mi van a halál után? Ez a kérdés szinte mindenkit foglalkoztat, de a választ csak találgatni tudjuk, hiszen a tudomány, a vallás és a spiritualitás is különböző válaszokat adhat. A tudományos megközelítés szerint a halál után lebomlik a testünk, és befejeződik az életünk. Vallási nézőpontok szerint sok különböző elképzelés létezik a halál utáni sorsunkról. A vallások mást és mást képzelnek arról, hogy mi történik a lelkünkkel a halál után. Van, aki a reinkarnációban hisz, de olyan is akad, aki a mennyben és pokolban. A válasz tehát sokszor vallási, filozófiai vagy személyes meggyőződésen alapul. A spirituális megközelítés szerint az életünk egy tanítás, ahol vagy megtanuljuk a leckét, vagy egy másik életben újra próbálkozhatunk a ránk váró feladatok megoldásával. Sohonyai Ibolyával beszélgettünk arról, hogy az ő hite szerint mi van a halál után. Ibolya numerológiával, tarot-val, kineziológiával és Bach-virág terápiával segít a hozzá fordulóknak megtalálni a helyes utat az életben.

Woman Walking Through A Dark Tunnel
fotó: gettyimages

Coloré: A te hited szerint mi van a halál után, illetve mi van az élet előtt? Honnan jött a lélek, milyen utat járt be korábban és hova tart?

Sohonyai Ibolya: Amikor leszületünk, akkor édesanyát választunk és reméljük, hogy jó apukát választ nekünk. Fontos, hogy melyik családba születünk, hiszen a család a legnagyobb tanítónk az életben. Az első gyermek mindig az édesapa tanítója lesz, a második az édesanya tanítója, a harmadik pedig mindig villámhárító. Az én hitem szerint a halál után a lélek még 40 napig két világ között van. Sok lélek azért ragad itt, mert még sok rendezetlen dolga van és valamit még nagyon üzenni akar a családjának. Az élő családtagok ilyenkor érezhetik is a halott szerettük jelenlétét, ezért vannak olyanok, akik „halottlàtókat” szoktak felkeresni, hogy segítsen nekik az elengedésben.

164072085 3895091540580321 461362633208643228 N
fotó: Sohonyai Ibolya


Coloré: Tarot-val, numerológiával, Bach-virág terápiával és kineziológiával foglalkozol. Ezek a tudományok hogyan segítenek betekinteni számodra egy másik életbe (már ha van olyan)?

Sohonyai Ibolya: Ezek a tudományok úgy segítenek betekinteni egy másik életbe, hogy a lélek hozott egy karmikus lenyomatot és az már a numerológiai mátrixban is látszik. Pontosan meg lehet mondani ezekből a számokból, hogy valaki miben teljesített jól, vagy éppen rosszabbul az előző életében és mi a feladata erre az életre.

A Woman Looks At The Hands From Which Numbers Fly Out, Numerology
0 /eletmod/ezoteria/mi-van-halal-utan-hit-lelek/