Barion Pixel Visszautasítás, magány, halál: Ez a csillagjegyek legnagyobb félelme – Coloré

Visszautasítás, magány, halál: Ez a csillagjegyek legnagyobb félelme

2024. 06. 15.

A szívük mélyén még a legbátrabb egyének is félnek valamitől, de vajon mi a csillagjegyek legnagyobb félelme?

Pszichológusok mostanra számtalan kutatásban kimutatták, hogy a félelem és a szorongásra való hajlam velünk született, és nemzedékről nemzedékre öröklődik. És bár a szorongásaink, lelki görcseink nagyon különböznek, valahol mégis izgalmas belegondolni, hogy vajon a zodiákus szerint mik azok a rejtett félelmek, amelyek mindannyiunkban ott lapulnak, és még ha igyekszünk is eltemetni őket, de időnként fel-feltámadnak.

Ez a csillagjegyek legnagyobb félelme

Kos: az, hogy parancsolgatnak nekik

A Kos született vezető, sosem adná ki kezéből az irányítást, és minden túlzás nélkül az élteti, hogy önálló döntéseket hozhat, illetve szabadon mozoghat. Ha valaki vagy valami – mondjuk a bürokrácia – elveszi tőle a gyeplőt, vagy egy hozzá közel álló személy nem értékeli a cselekvésekben megnyilvánuló szeretetnyelvét, az mély félelemmel tölti el, amit gyakran dühroham kísér.

Csillagjegyek Legnagyobb Felelme 1
A csillagjegyek legnagyobb félelmét gyakran dührohamok kísérik – A Kosnál legalábbis egészen biztosan (Kép forrása: Unsplash/@zvandrei)

Bika: hogy eluralkodik a káosz

A Bika számára a rutin olyan, akár a levegő: ha megbolygatják, nem tudnak lélegezni. A Bikának borzasztóan fontos a rend és a kiszámíthatóság, mert a változás zavaros és félelmetes. Számára a káosz egyenlő az elakadással, mivel teljesen leblokkolja, és nem engedi továbblépni.

#ezovagyok

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegyek-felelme-ezo/