Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknek sok jót tartogat 2023 ősze – Coloré

3 csillagjegy, akiknek sok jót tartogat 2023 ősze

2023. 08. 17.

A nyár, mint egy meleg sugallat máris tovább száll és ránk köszönt a még mindig napos, de már reggelenként csípős ősz.

Bármilyen fájdalmas is, az idő rohan, egy szempillantás volt a nyár, és lassan az augusztusnak is vége. A szülők készítik csemetéiket az ovira és a sulira, a tanárok bent ülnek a konferenciákon, az emberek nagy része pedig letudta az utolsó nyaralást.

csillagjegy, ősz
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Itt az ősz feltartóztathatatlanul. Aggodalomra azonban nincs ok, lesz indián nyár, kései napsugarak, cirógató idő és bizony némelyik csillagjegynek különösen szerencsés dolgokat tartogat az új évszak.

Mérleg

A csillagjegynek 2023-ban a legszerencsésebb hónapja az október lesz. Ennek a csillagjegynek van a legnagyobb esélye az új szerelemre, a szerencsére és a munkahelyi sikerekre 2023-ban. Vadonatúj lehetőségekre és jelentős áttörésekre számíthat élete gyakorlatilag minden területén. A Mérleg jegyűek jelentős nyereségre számíthatnak mind anyagilag, mind privát életükben.

Skorpió

A sötét humorú és törtető csillagjegy is remek őszt várhat idén. Legszerencsésebb időszaka az év vége lesz, november-december. A Skorpió éves horoszkópja fantasztikus évet sugall, amely ősszel csúcsosodik ki. A csillagjegy szülöttei nem fognak hiányt szenvedni semmiben, mert sok jó bolygóállás kedvez nekik. Pénzügyi haszonra és új munkalehetőségekre is számíthatnak.

csillagjegy
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Ikrek

Nekik az ősz eleje igazán diadalittas, még augusztusban is nagyszerű változásokat tapasztalhatnak. Az átalakulások és változások éve ez az Ikreknek, megvalósíthatják minden fontos céljukat még az év vége előtt. A szerelem terén nagy harmónia várja őket, ami pedig a pénzt illeti, hosszú távon nyereségre számíthatnak és esélyük lesz a pénz felhalmozására.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/3-csillagjegy-2023-osz/