Barion Pixel Sosem késő! 67 évesen kezdett új életet Ábrahám Edit – Coloré

Sosem késő! 67 évesen kezdett új életet Ábrahám Edit

2024. 07. 05.

„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra is. Nemrég Perepelica Claudia jógaoktató segítségével kezdett el megismerkedni egy különleges ázsiai mozgásformával és relaxációval.

Ábrahám Edit

Bátrabb lett Ábrahám Edit

„Mindig is érdekelt az ázsiai, keleti kultúra. Annak titokzatossága, misztériuma, a sportjai, az ételei” – kezdte Ábrahám Edit. „Kipróbáltam egy különleges jógát, de azt mondják, hogy soha nem késő. Hiszem, hogy az életben mindennek eljön az ideje. Mindig is szerettem sportolni, ez pedig egy izgalmas mozgásforma és relaxáció, ami nagyon érdekel. Mostanában bátrabban próbálok ki új dolgokat, úgy érzem, hogy könnyebben irányítom a testem, mióta lefogytam” – magyarázta Edit, aki tudja mikor és mit hibázott.

Ábrahám Edit bomba formában
Ábrahám Edit bombaformában van

„Sajnos, felszaladtak rám s plusz kilók miután véget ért a sorozat, de rátaláltam egy testsúlycsökkentő mátrixra, amelyben van például egy vadon termő szilvafajta. Bélseprűnek hívják ezt az egzotikus fajtát, és hát a változó korral lelassul az anyagcsere, ez pedig segített beindítani.

A módszer segített, hogy megszűnjön az édesség utáni sóvárgásom, egy úgynevezett cukorgyilkos növénynek köszönhetően. Felszabadítottam a szervezetemet a mérgektől és zsíroktól, nem koplaltam, a kúra mellett szerencsére erre nem is volt szükség” – árulta el a színésznő.

Ábrahám Edit jógázik
Így tartja formában magát a 66 éves színésznő

„Nagyon motivált a fogyásban, hogy fiatalos nagymama akarok lenni, és sokáig egészséges maradjak. Az is motivált, hogy ne végigguruljak az utcán, hanem csinos legyek. Mióta leadtam 8 kilót, megnőtt az önbizalmam, jobb érzéssel nézek a tükörbe. Imádom, hogy új távlatok nyílnak előttem. Például korábban sosem próbáltam volna ki a jógát, pedig a stresszhelyzetekből kiutat jelent ez a fajta mozgás, teljesen lelazít. Úgy érzem, hogy átalakítja az embert, a gondolkodást, a tartást” – meséli a kortalan színésznő.

/egeszseg/test-es-lelek/67-evesen-uj-eletet-abraham-edit/