Barion Pixel Íme a 36 éves Megan Fox étrendje és edzésprogramja, amely segíti abban, hogy ilyen hihetetlen formában maradjon – Coloré

Íme a 36 éves Megan Fox étrendje és edzésprogramja, amely segíti abban, hogy ilyen hihetetlen formában maradjon

2023. 01. 30.

Az amerikai színésznő és modell, Megan Fox olyan hollywoodi kasszasikerekben játszott, mint a Transformers, a Tini Nindzsa Teknőcök franchise vagy az Ördög bújt beléd. De, ha ez nem lett volna elég, tökéletes idomai mindig rátettek népszerűségére.

Megan Fox olyan magazinok címlapjain szerepelt, mint a Maxim, a Rolling Stone és az FHM. A Transformers sztárjának hihetetlen tökéletes testalkata van, így ez színészi képességeivel párosítva mindig egyenes utat jelentett a sikerhez. Hollywood imádja, és a férfiak is; korábban Brian Austin Green felesége volt, egy ideje pedig Machine Gun Kelly-vel alkotnak álompárt.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

A macskaszemű Megan Fox általában sötét hajszínnel látható, a napokban viszont szőkére váltott és ezzel igencsak magára irányította a figyelmet. A drasztikus változás okáról nem számolt be a sztár az Instagramján, de lehet, hogy van valami köze a legújabb sci-fihez, amit forgat, melynek Subservience a címe.

A hajszín azonban egy dolog, és akár hetente változhat, ám a makulátlan külső és az acélkemény idomok már komoly időt és energiát igényelnek, na meg persze tudatos étkezést. A hollywoodi A-listás alacsony szénhidráttartalmú étrendet követ, amely lehetővé teszi számára, hogy fitt maradjon. Kis adagokban fogyaszt kiváló minőségű szénhidrátokat és zsírokat, miközben a legtöbbet a sovány fehérjék teszik ki napi kalóriaszükségletéből.

Megan Fox kerüli a feldolgozott élelmiszereket, a tejtermékeket, a finomított cukrot és a hidrogénezett olajokat. Szénhidrátforrása a gyümölcsök és zöldségek. Napi fehérje bevitele főként tojásfehérjéből, lazacból, csirkemellből és fehérjeturmixokból áll.

Kihagytam minden olyan dolgot az étrendből, ami rossz lehet, például a kenyeret, a szénhidrátot és az egészségtelen rágcsálnivalókat. A legrosszabb dolog, amit a testembe töltök, az a kávé.

– mondta a háromgyermekes anyuka.

Ha nemcsak a jó alakot akarja fenntartani a sztár, hanem le is akar adni pár kilót és szálkásítani a lehető legrövidebb idő alatt, akkor átáll a ketózisra, amit ketogén étrenddel ér el. Ilyenkor a szénhidrátot szinte nullára csökkenti, míg a zsírbevitelt megnöveli étrendjében.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

A színésznő-modell a köredzést részesíti előnyben a hosszú kardió edzésekkel szemben. Hetente legalább háromszor végez ilyen fázisos köredzéseket. Fox úgy véli, hogy a rövid pihenőidő fontos része a sikeres edzési rutinnak. Az ötfázisú edzési rutinban a sztár öt percig bemelegít, majd 5 percig végez egy gyakorlatot, hogy tónusossá tegye alsó testét, majd egyet a felsőtestére, egy másikkal pedig a hasizmokat formálja, végül ötperces levezető, nyújtó gyakorlat zárja az edzést.

Forrás: hollywoodlife.com
Borítókép forrása: Northfoto