Szépülj meg karácsonyra! (x)

2022. 12. 15.

Az évvégi hajtás és a karácsonyra való készülődés fáradsága sokszor a bőrünkön ütközik ki, de van megoldás arra, hogy az ünnepi vacsorák és a szilveszteri buli alkalmával újra régi fényünkben tündököljünk.

Karácsonykor mind azzal vagyunk elfoglalva, hogy a legjobb ajándékokat szerezzük be a szeretteinknek, hogy mindennel időben elkészüljünk, hogy tökéletes legyen az ünnepi asztal és a családi összejövetel is. Azonban a stressz és kimerültség – akár a decemberé, akár az egész éves hajtásé –,  könnyen kiütközik a bőrünkön, így a legjobb ajándék, amit magunknak adhatunk az, ha egy egészséges, üde arc köszön vissza a tükörből.

Babor

Gyerekkorunkban imádtuk az adventi kalendáriumokat, minden reggel vártuk, hogy kinyithassunk az újabb ablakot, mert az azt jelentette, hogy egyre közelebb van a szenteste.  A felnőtt énüknek rejt meglepetéseket karácsonyra a 2022-es Babor Adventi Ampulla Naptár, mellyel könnyedén elérhetjük a vágyott friss bőrt, hiszen a 24 ablak 24 rendkívül koncentrált hatóanyag tartalmú ampullát rejt a DOCTOR BABOR POWER SERUM családból. Így idén a karácsony nem lesz egyenlő a nyúzottsággal, és a rokonok sem fogják aggódva kérdezgetni, hogy „Minden rendben van? Olyan sápadt vagy!”.

Babor

Az ampullák összetételüknél fogva nagy koncentrációban tartalmazzák a Babor által használt bőrszépítő anyagokat, így már az első termék felhasználása után látható a változás az arcon – hát még azután, amikor minden ablak tartalmát kipróbáltuk! Mivel a Babor számára a természet tisztelete mindig is alapvető volt, ezért a Földünket ábrázoló Adventi Ampulla Naptárban idén sem találunk műanyagot.

Babor

Milyen ampullákat rejt a naptár?

1x DOCTOR BABOR POWER SERUM Hyaluronic Acid: Forradalmi nedvességnövelő az azonnali hidratálásért és feltöltésért 8 különböző típusú hialuronsavval és további tripeptidekkel.

1x Hydra Plus: A hyaluron ereje a maximális hidratálásért minden bőrszinten. Azonnal több nedvesség, intenzíven telt bőr és a ráncok csökkenése.

2x Algae Vitalizer: Maximális nedvesség és vitalitás a megerősített, kiegyensúlyozott mikrobiomért – a zöld algáknak és a plankton kivonatoknak köszönhetően.

2x Perfect Glow: Azonnal tökéletes ragyogás és sima, hibátlan bőr egész nap. A bőr ragyogásáért és simaságáért a ragyogó pigmenteknek, poliszacharidoknak és Perfection peptidnek köszönhetően.

3x DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Beta Glucan: Koncentrátum beta-glükánnak és mikroezüsttel – intenzív bőrápoló az azonnal nyugodt és megerősített bőrért.

3x Active Night: Aktív összetevőinek erejével azonnal megnyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és a feszülő érzést. Éjszakai regeneráció – a megfiatalított és jól táplált bőrért reggelre.

3x DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Vitamin C: Ragyogó arcszín és öregedésgátló ampulla a láthatóan optimalizált bőrért – a C-vitamin és a linolénsav egyenletesebb, simább bőrt biztosít.

3x Multi Vitamin: A vitaminpótlás visszaadja az energiát a legyengült bőrnek – az egészséges, friss és ragyogó bőrért.

3x 3D Firming: A határozott kontúrokért, észrevehetően több feszességért és kevesebb ráncért. 3x Lift Express: A tökéletes ránctalanító ampulla azonnali hatással a tengeri exopoliszacharidoknak és az azonnali lifting hatóanyagoknak köszönhetően.