Barion Pixel Kim Kardashian óriási bejelentést tett a rajongóinak – Coloré

Kim Kardashian óriási bejelentést tett a rajongóinak

2022. 11. 14.

A reality-sztár üzletasszony, Kim Kardashian egy korábbi döntését bírálta felül, ezzel nők százezreit tette boldoggá.

Kim Kardashian amellett, hogy dollármilliárdos valóságshow-sztár, családjának legtöbb tagjához hasonlóan komoly brandet is épített magából. Bár sokan vitatják, hogy mennyire természetes a család nőtagjainak külseje, és mennyire az anyatermészet ajándéka a tökéletes test, kerek popsi és dús ajkak, a Kardashian-lányok a szépség nagyköveteiként rengeteg terméket forgalmaznak.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Tavaly Kim Kardashian úgy döntött, hogy megszünteti a KKW Beauty márkát – amely magában foglalta kozmetikai és illatszer vonalait is -, és létrehozott helyette egy új bőrápolási termékcsaládot: a SKKN-t. Ezzel párhuzamosan a sminktermékek széles palettáját továbbra is a legfiatalabb testvér, Kylie Jenner uralta a családban.

A közelmúltban megjelent SKKN bőrápolók miatt sokan úgy gondolták, hogy Kim Kardashian sminktermékeinek befellegzett, és csak a természetes összetevőkből megalkotott, zöld csomagolásba rejtett, innovatív, új vonal marad. Ám nemrég egy rajongó Twitteren kérdezte tőle, hogy mikor sminkelhet már újra Kim termékeivel, amit nemcsak ő, hanem nők milliói várnak. A válasz pedig mindenkit letaglózott:

Dolgozunk rajta! Imádni fogjátok az új formuláinkat!

Erre záporozni kezdtek az örömteli kommentek, volt, aki a korábban használt alapozókat követelte vissza, mások pedig a parfümökért esdekeltek.

Kim Kardashian márkája
Forrás: Northfoto

Kim Kardashian márkájának termékei ugyanis nem egyszerűen jók, hanem kifogástalan minőségűek voltak. Sokan olyan márkákkal vontak párhuzamot, mint a MAC, az Estée Lauder vagy az Armani Beauty. Mi több, sztárok tucatjai szerették használni mindennapjaik és nagyobb események során is. Többek között Willow Harlow, Naomi Campbell, Kaia Gerber, Gigi és Bella Hadid, illetve Willow Smith is nagy rajongója volt a brandnek.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto
Forrás: cosmopolitan.com
Borítókép forrása: Northfoto