Ajándékozz karácsonyra szép és egészséges bőrt kompromisszumok nélkül (x)

2022. 12. 05.

A megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztása eddig talán nehéz feladatnak bizonyult, hiszen mindannyian olyan ajándékot szeretnénk adni szeretteinknek, amely amellett, hogy örömet okoz, még hasznos is. Gondoskodást adni még akkor is, ha éppen nem vagyunk jelen, mindig tökéletes ajándék. A Vagheggi termékekkel biztosak lehetünk abban, hogy a 100 százalékig természetes alapanyagokból készült, állatkísérletektől mentes és környezetkímélő kozmetikumokkal lepjük meg őket.

Ajándék a felhőtlen mosolyokért

Idén karácsonyra új, limitált kiadású termékkel, a FIRENZEI ARANNYAL bővült az olasz fitokozmetikai márka kínálata. A termékcsalád olyan új hatóanyag használatára épül, mely sikeresen csökkenti az érzelmeket kifejező arckifejezések során létrejövő mimikai ráncokat.  Háromszoros ránctalanító hatását az Acetyl Hexapeptide 1 innovatív «Botox like» hexapeptidnek köszönheti, ami nagy ugrást jelent a mimikai ráncok kezelésében. Így injekció és műtéti beavatkozás nélkül, mégis az orvos esztétikai kezelésekből is ismert botulinum toxinnak köszönhetően a mimikai ráncok kisimulnak, a termék feltölti a bőrt és lifting hatást fejt ki. A biomimetikus peptidek képesek szimulálni a természetben előforduló fehérjék, a botulinum toxin hatását a mimikai ráncokon, megakadályozza az acetilkolin felszabadulását, ami az izmok összehúzódásához vezet, így csökkentve a mimikából kialakuló ráncokat. A hatóanyag ellazítja az izomrostokat, kisimítja a ráncokat a szemöldökök között és a szem környékén, stimulálja a kollagén termelődését, erősíti a bőrt. A FIRENZEI ARANY egyik további összetevője az adenozin nevű nukleozid bőrre gyakorolt hatása hasonló a lézerhez, és a plasztikai sebészek által használt töltőanyag hatáshoz. Stimulálja a fibroblasztokat, növeli a kollagén-és elasztin termelődést, biztosítja a bőrsejtek számára az energiát megfelelő a megfelelő működésükhöz. Ezzel segíti a kollagén és elasztin rostok szintjének növekedését is a bőrben.) NEVESS SZABADON az ünnepek alatt, a Vagheggi új termékeivel már nem kell aggódnod a mimikai ráncok miatt.

Vagheggi

Ajándékok a bőr igényeihez igazítva

A Vagheggi hisz a komplett bőrápolásban, ezért úgy állította össze ajándékcsomagjait, hogy egy adott problémára fókuszálva válogassa össze termékeit.

A férfiak megajándékozása talán nehezebb kérdés, de minden férfi szereti a törődést, így miért ne lephetnénk meg őket azzal? A Vagheggi portfóliójában van egy olyan termékcsalád, az ATYPICAL, amely illeszkedik életstílusukhoz és otthon is könnyen használható. Friss illatú, energetizált és hidratált bőr, pont erre van szükségük, különösen, ha rendszeresen borotválkoznak, sok időt töltenek számítógép előtt és szeretnénk őket az öregedéstől és a környezeti szennyeződésektől is óvni. Az ATYPICAL GIFT BOX-ban minden benne van, amihez a tökéletes bőrápoláshoz szüksége lehet, lemosó radírzselé, mely alaposan és kíméletesen tisztítja meg bőrét a szennyeződésektől és a városi szmogtól, regeneráló arckrém a 24 órás hidratálásért és védelemért, és szemmaszkok, hogy megszüntessék a fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és a szemkörnyéki ráncokat.

Érett bőr esetén a bőröregedés lassítása mellett az elsőszámú és legfontosabb feladat visszaadni a bőr fiatalos ragyogását és egészséges színét. Ebben segíthet a 75-15 AJÁNDÉKCSOMAG, mely az intelligens génalapú kozmetikumcsalád termékeiből lett összeállítva. Bőrfiatalító tonik biztosítja a tonik frissességet és rendkívüli hidratációt a bőr számára, a lifting hatású nappali krém fiatalítja az arckontúrt és megújítja a bőrképet, míg az ajak és szájkörnyéki maszk feszesíti az ajkakat és gazdag textúrájának köszönhetően ránctalanítja az ajkak környékén lévő érzékeny bőrt.

De szeretted életmódjához vagy bőrének jellemzői alapján egyedileg is kiválaszthatod az ajándékot. Például, ha számítógép előtt végzi munkáját vagy egész nap mobiltelefon van a kezében, akkor biztosan örülni fog az Atypicalban és Intenseben található kakaó mágikus erejének, mely segít megvédeni bőrét az elektronikai készülékek által kibocsátott kék fény okozta károsodásoktól.

Ha száraz a bőre, a REHYDRA és a Bio+ termékcsalád nyújthat számára intenzív hidratálást és ápolást.

Érzékeny vagy rozaceára hajlamos bőrűeknek olyan terméket válassz, amelyek maximálisan figyelembe veszik a bőr nagyfokú érzékenységét és a stresszes, gyulladt bőrt segítenek visszaállítani a legoptimálisabb állapotba. Ebben segítenek az Emozioni Plus hipoallergén termékek.

Zsíros, kombinált bőr esetén, ahol a túlzott faggyútermelést a szennyezett levegő, hőmérséklet, stressz, vagy a hormonháztartás egyensúlyának felbomlása is okozhatja, a Balance termékcsalád tagjai hoznak megoldást.

30 éves kor felett, amikor az első ráncok is megjelennek, már célzott kezelésre van szükség, hiszen a bőrben található kollagén- és elasztin rostok minősége és mennyisége megváltozik. Ilyenkor nyújthat segítséget a Delay Infinity termékcsalád.

Amennyiben ebben segítségre van szükséged, akkor érdemes lesz feliratkoznod a hírlevelükre, vagy figyelned a Vagheggi social media felületeit, mert decemberben a Facebookon és Instagramon is minden hétvégén más-más bőrtípusnak és korosztálynak készülnek akciós ajándékcsomagokkal.

Vagheggi üzlet/bemutatóterem:

1134 Budapest, Dózsa György út 144-148.

www.vagheggi.hu