Barion Pixel Itt a tavasz, kipróbálnál valami újat? Ezek a legjobb frizurák arcformához igazítva – Coloré

Itt a tavasz, kipróbálnál valami újat? Ezek a legjobb frizurák arcformához igazítva

2024. 04. 13.

A tökéletes hajforma megválasztása nehéz feladat, de a legjobb frizurák arcformához igazítva az önbizalmadat is növelhetik.

Bár a divat és a szépség területén a szabályok egyre lazulnak, azért van, amire még érdemes odafigyelni. A hajvágást mindig át kell gondolni, hiszen a frizurák arcformához igazítva mutatnak a legszebben. Van néhány stílus, ami nem áll jól mindenkinek, míg mások jobban kiemelnek egyes előnyös vonásokat.

Egy igazán jól megválasztott frizura csodákra képes, és rengeteg önbizalmat adhat a viselőjének. Hogy segítsünk megtalálni neked a megfelelő irányt, utánanéztünk, hogy melyek a legjobb frizurák az egyes arcformákhoz.

https://colore.hu/divat/haj/los-angeles-meno-frizura/

Legjobb frizurák arcformához

Ovális

Ha ovális az arcformád, akkor máris rohanhatsz a fodrászodhoz azzal a frizurával, ami a legjobban tetszik. Általánosan elmondható, hogy a legszerencsésebbek közé tartozol, mert nagyjából minden jól fog állni neked. Ennek ellenére van néhány frizura, ami kifejezetten kitűnő választás lehet. Például a közepes hosszúságú ombré vagy az oldalt elválasztott hosszú bob. Ovális arccal nem kell félned a kísérletezéstől sem, a szakemberek szerint ugyanis ez a legkiegyensúlyozottabb arcforma.

Hírességek, akiktől inspirálódhatsz, ha ovális az arcformád: Katalin hercegné, Jessica Alba, Bella Hadid, Charlize Theron, Kim Kardashian West, Rihanna, Jessica Chastain, Rachel McAdams, Beyoncé.

frizurák arcformához
Katalin hercegné / Forrás: Northfoto

Kerek