Éveket fiatalíthatsz magadon a hajaddal: 2 frizura, ami segít

2021. 02. 24.

Néha egy jó haj ráncfelvarrással érhet fel.

frizura

Léteznek olyan frizurák, amik éveket képesek lecsalni a korodból. Ha az a célod, hogy fiatalosabbnak tűnj, akkor ideje, hogy elfelejtsd azokat a hajakat, amik nem előnyösen emelik ki az arcodat, például komorabbá tesznek, mert azoktól simán idősebbnek nézhetsz ki.

Azok a hajviseletek, amik friss, játékos hatást keltenek, az egész megjelenésedet üdévé teszik. A hosszabb haj megnyújtja az arcot, és a ráncokat is képes jobban kiemelni emiatt, a rövidebb, hullámos haj pedig könnyedebbé varázsolja az arcodat.

Az alábbi két frizura közül érdemes kipróbálnod valamelyiket!

Hosszabb bubi hullámosan

A fodrászok nagyon kedvelik a lob, azaz long bob, magyarul hosszú bubi fazont, mert szinte nincs olyan nő, akinek ne állna jól. Könnyedséget, lazaságot, mégis nőies eleganciát sugároz, ha hullámosan hordod, pláne élettel teli lesz tőle az arcod. Próbáld ki, és meglátod, teljesen máshogy fog tőle ragyogni az arcod, mint eddig.

Asszimetrikus bubi

A bubi haj alapból bohókás és fiatalos, azonban, ha egy kis asszimetriával spékeled meg, egyből minden tekintet a frizurádra szegeződik majd. Szépen megemeli a szemeket, eltereli a figyelmet a ráncokról és könnyed, friss hatásúvá teszi az egész arcot az egyik oldalon kicsit rövidebb, másikon hosszabb asszimetrikus frizura. Hullámosan, megemelt hajtővel szupercsinos és nőies.

Borítókép forrása: Pexels