Barion Pixel 3 szupergyors, nőies frizura, ha kontyot szeretnél: Fél perc alatt kész – Coloré

3 szupergyors, nőies frizura, ha kontyot szeretnél: Fél perc alatt kész

2021. 10. 28.

Egy konty lehet bonyolult és nagyon egyszerű is. Ezúttal utóbbira mutatunk háromféle variációt, amiket változatosan viselhetsz a mindennapokban, sok időt megspórolva ezzel a rohanós reggeleken.

A kontykészítés sokak számára bonyolultnak tűnhet, de ennek nem feltétlenül kell így lennie: bárki készíthet magának elegánsan feltűzött frizurákat, csak a megfelelő technikát kell elsajátítania. Az egyetlen kritériuma mindennek az, hogy hosszú tincseid legyenek. A csinos konty titka ugyanis a lazán felkötött, természetesen dús hatást keltő hajkorona.

Az egyszerű, mégis divatos frizurák mindemellett az öltözködési stílusodat is felturbózzák, hiszen nemcsak a ruhákat, de az egyszerű felsőket is sikkesebbé, és ezáltal elegánsabbá varázsolják az összképet.

Gyors és nőies kontyok rohanós hétköznapokra

Az alábbi vloggerek teljesen különböző trükköket mutatnak arra, hogyan készíthetsz te is nőies kontyot gyorsan, egyetlen mozdulattal. A stílusokat ráadásul akár variálhatod is, időnként azonban célszerű leengedve is viselni a frizurát, hogy a hajhagymák pihenni tudjanak.

A klasszikus,fejtetős konty elkészítéséhez elég copfba fogni a hajad, majd egy ügyes mozdulattal felcsavarni a hajgumira. Ez az egy mozzanat pár alkalom után olyan magától értetődően jön, mint a cipőkötés.

Fiatalíthatod a megjelenésed, ha egy kendővel készítesz kontyot. Plusz a kendő bombabiztosan rögzíti a tincseket, ha egy csomót kötsz rá.

A fodrászkellékes üzletekben kapható, merevítővel ellátott kendőkre könnyedén felcsavarható a copfba összefogott haj, így a konty elkészítése valóban csupán pillanatokat igényel.

Míg az utolsó variációban a copfból elkészült konty olyan, akár egy stílusos csomóforma.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix