Amikor van okod félni! 5 jel, hogy a párod megcsal

Nem kell nyomozónak lennünk ahhoz, hogy megérezzük, ha hűtlenek hozzánk.

Forrás: Unsplash

Egy elkapott mosoly, ahogy a telefonjára pillant, egy rúzsfolt a pólóján és még számos olyan jel, amelyből arra lehet következtetni, hogy a párunk megcsal minket.

Persze ezek között vannak olyanok, amelyeknek sokszor semmi alapja, ezért elsősorban azokat gyűjtöttük össze, amelyek tényleg komoly problémára utalhatnak…

Magából indul ki…

Folyamatosan azzal gyanúsít, hogy félrelépsz és más férfiakkal beszélgetsz. Általában ezzel próbálja terelni a gyanút magáról és bűntudatot kelteni benned még akkor is, ha te hűséges vagy. Szinte biztos, hogy sokat vívódik a lelke mélyén, de nem annyira, hogy ne bántson meg.

Folyamatosan a kedvedben akar járni

Ha eddig nem volt rá példa, vagy csak nagyon ritkán, hogy a kedvedben jár és ajándékokkal halmoz el, akkor sajnos így akarja kompenzálni a bűnösségét. Valószínű bűntudata van és sokszor eszébe jut, hogy te ennél többet érdemelsz, de ezzel a viselkedéssel valószínű csak engedélyt akar adni magának a félrelépéshez.

Egyre többször kapcsolja ki a telefonját és tűnik el

Ha a kapcsolatotok alatt mindig szólt neked, ha nem lesz elérhető, sőt még egymás helymeghatározását is megosztottátok egymással, de most mindez hirtelen megszűnik – és még egyenes választ sem tud adni ezekre – , akkor elég valószínű, hogy vaj van a füle mögött. Kérdés az, hogy csak fiús buliba ment el és nem merte mondani, vagy tényleg mással találkozgat?

Mindenhova viszi magával a telefonját

Sajnos napjainkban a telefonunk rejti minden titkunkat, de ha feltűnően mindenhova viszi magával, és még tölteni sem előtted teszi fel, akkor biztosan írnak neki olyanok, akiknek nem kéne…

Új hobbija lett

Minden párnak meg van a maga rutinja, ezért – a szinte pillanatok alatt előkerült – új hobbik, amelyek egy bizonyos időintervallumban “zajlanak” sosem jelentenek jót.

Természetesen nem kell megijedni, ha tapasztaltad valamelyiket, hiszen nem mindig van hűtlenségről szó, ugyanakkor ha már több ilyen és ehhez hasonló dolga lett, érthető, hogy bizalmatlan lettél. Ülj le a pároddal és kommunikálj a vele való félelmeidről.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Gyökerestül megváltozott az élete a Squid Game 77 éves sztárjának