Barion Pixel 2021 legmenőbb tavaszi hajtrendjei – Coloré

2021 legmenőbb tavaszi hajtrendjei

2021. 03. 22.

2021-ben nemcsak a sminkek, hanem a frizurák is változatosak lesznek…

eunice stahl 748b16lZRHk unsplash
Borítókép forrása: unsplash

Végre itt a tavasz, a megújulás időszaka, így érdemes felébresztenünk a reményt, hogy nemsokára újra teljes életet élhetünk, méghozzá az idei tavaszi szezon legjobb hajtrendjeivel!

A sellő fazon. Aki növesztette a haját a karantén alatt, annak könnyű dolga lesz, mert a szirénforma alapja a hosszú haj. Ezt a Kardashian lányok már tökélyre fejlesztették, de szívesen viseli Lizzo, Dua Lipa vagy Ariana Grande is. A sellő frizura kedvelt része, ha frufrut vágatunk hozzá. Arra figyeljünk oda, hogy a haj megfelelőn ápolt legyen, fényes, és a vége szépen vágott.

A modern pixie. Sokaknak jól áll a bohókás rövid haj, ami itt-ott lehet hosszabb. A pixie egy igazi bohém, vagány viselet, amely lehet kicsit hullámos vagy göndör is, de nagyszerűen passzol hozzá a felemás frufru vagy rendetlen tincsek. Idén tavasszal a pixie egészen fiús változata hódít, de ez azért nem mindenkinek áll jól, szóval csak fokozatosan vágjunk bele a rövidítésbe!

https://www.instagram.com/p/CFzf2RxJ3VS/

Klasszikus bob. Nem sok hajcihőt igényel, ha valaki elkészítteti a bobot, mert utána könnyű viselni és tisztán, egészségesen tartani. A bob kedélyesen keretezi be az arcot, se nem rövid, se nem hosszú, így játékos megoldás lehet, ha valami újat próbálnánk ki, de nem merünk túl szélsőségesek lenni.

Rakoncátlan fürtök. Sokan panaszkodnak, hogy nem tudják megregulázni göndör vagy hullámos hajukat, mert bármit csinálnak az önálló életet él. A jó hír, hogy idén a természetesség nagyon is trendi. Arra viszont ügyeljünk, hogy legyen nagyon ápolt, táplált a haj, fényes és egészséges, mert a száraz, töredezett fürtöknél nincs lehangolóbb!

Végül a hosszú frufru. Ezt hosszú és félhosszú hajhoz ajánlják a szakemberek, amely a 70-es évekből köszön vissza. A lényege, hogy a frufru jóval hosszabb, mint a szemöldök vonala, akár a fülig is leérhet, és hangsúlyosan ketté választott.

Forrás: vogue.co.uk.