Barion Pixel 2021 legfőbb női divat kedvence az oversize ing – Coloré

2021 legfőbb női divat kedvence az oversize ing

2021. 02. 14.

Jegyezd meg, és kezdd el hordani is!

oversize_ing

2020-at nagyjából végig melegítőben vagy leggingsben töltötte a világ női lakossága, (köszi, home office), 2021-re azonban már ismét kezdenek beszivárogni a köztudatba az elegánsabb öltözékekek. Az év egyik legnagyobb kedvence a női divatban az oversize ing lesz. A túlméretezett felsőket pedig igazán kreatív módokon variálhatod, és megmutathatod bennük egyéniségedet.

A legjobb bennük, hogy a pasidtól vagy egy stílusos fiú barátodtól is bármikor kölcsönözhetsz egy férfi inget, ami hozzád képest túlméretezett, és már csak egy derékövvel kell csajosítanod, esetleg összecsomózni az alját, vagy épp felül szétgombolni, csak a fantáziád szabhat határt.

Mutatjuk a legmenőbb viselési módokat!

Hétköznapokra nem tudsz mellélőni a félig betűrt oversize ing és sötét naci kombóval. Tedd nőiesebbé néhány látványos ékszerrel!

Rövid nadrággal, loafer cipővel, hosszú zoknival

A szexin alteros lookot nagyon egyszerűen hozhatod, ha rövid nadrággal vagy miniszoknyával, hosszú zoknival és egy trendi loafer cipővel hordod. Az inget betűrheted teljesen vagy csak félig, sőt, az ujját felgyűrve még vagányabb lesz az összhatás.

Ruhaként viselve

Ha elég hosszú az ing, és eltakarja kellően a fenekedet, akkor nem csak ingként, hanem ruhaként is remek viselet. Próbáld ki csizmával, egy alávett garbóval, néhány ékszerrel kiegészítve.

Derékövvel felturbózva

Egy látványos, hangsúlyos deréköv bármelyik szettet különlegessé teszi, így az inget ruhaként hordva vagy sima oversize felsőként is derékövvel tudod csajosítani. Próbáld ki!

Borítókép forrása: Unsplash